MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Podrośnięte ciasto podziel na dwie równe części. Przygotuj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 5

Podrośnięte ciasto podziel na dwie równe części. Przygotuj sobie wałek i postaw obok farsz.

Zobacz również

Natalia Janoszek przerywa milczenie! Pojawiło się oświadczenie

NOWE
Natalia Janoszek przerywa milczenie! Pojawiło się oświadczenie

Zderzenie motocykla z samochodem

Zderzenie motocykla z samochodem

Polecamy

Te zabiegi medycyny estetycznej zrobisz latem. Oto rady ekspertki

Te zabiegi medycyny estetycznej zrobisz latem. Oto rady ekspertki

Czy papryka chili może zabić? Zobacz wyniki naszego śledztwa

TYLKO U NAS
Czy papryka chili może zabić? Zobacz wyniki naszego śledztwa

Chrupiące kotlety z bobu. Tak pysznych jeszcze nie jadłeś

Chrupiące kotlety z bobu. Tak pysznych jeszcze nie jadłeś