MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 4

Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą lub ściereczką i odstaw na około pół godziny, by podrosło.

Zobacz również

Francja - Belgia LIVE! Grają wicemistrzowie świata. 1/8 finału ich odblokuje?

Francja - Belgia LIVE! Grają wicemistrzowie świata. 1/8 finału ich odblokuje?

Jak i gdzie w Koszalinie jadano - ekspozycja z koszalińskiego muzeum

Jak i gdzie w Koszalinie jadano - ekspozycja z koszalińskiego muzeum

Polecamy

Najlepsze parki rozrywki w Polsce zdaniem turystów. Tam atrakcje cię nie rozczarują!

Najlepsze parki rozrywki w Polsce zdaniem turystów. Tam atrakcje cię nie rozczarują!

Gdzie najlepiej studiować prawo? Ranking wydziałów 2024

Gdzie najlepiej studiować prawo? Ranking wydziałów 2024

Dziecko bierze narkotyki – co robić w takiej sytuacji? Ekspertka radzi

Dziecko bierze narkotyki – co robić w takiej sytuacji? Ekspertka radzi