MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pomysłowe ciasto arbuz dla dzieci. Smakuje i wygląda obłędnie. Polecam przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Wojewódzki Finał Konkursu "Rodnô Mòwa" - laureaci z całych Kaszub!

Wojewódzki Finał Konkursu "Rodnô Mòwa" - laureaci z całych Kaszub!

"Stalówka" wraca do pierwszej ligi po 14 latach. Była feta, teraz czas wzmocnić ekipę

"Stalówka" wraca do pierwszej ligi po 14 latach. Była feta, teraz czas wzmocnić ekipę

Polecamy

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Puchar Tymbarku. Dzieci z Mazowsza jadą na PGE Narodowy

Puchar Tymbarku. Dzieci z Mazowsza jadą na PGE Narodowy

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać