MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki na ciasto drożdżowe wymieszałam z zaczynem i...
fot. Anna Daniluk

Najlepsze bułki z pieczarkami na słoną przekąskę. Lepsze niż z budki z zapiekankami w PRL-u. Podaję je zawsze do gorącego barszczu

Ciasto drożdżowe na bułki z pieczarkami

Składniki na ciasto drożdżowe wymieszałam z zaczynem i zasmażką. Chwilę zagniotłam na blacie i odstawiłam do wyrośnięcia do natłuszczonej miski.

Zobacz również

Wojewódzki Finał Konkursu "Rodnô Mòwa" - laureaci z całych Kaszub!

Wojewódzki Finał Konkursu "Rodnô Mòwa" - laureaci z całych Kaszub!

"Stalówka" wraca do pierwszej ligi po 14 latach. Była feta, teraz czas wzmocnić ekipę

"Stalówka" wraca do pierwszej ligi po 14 latach. Była feta, teraz czas wzmocnić ekipę

Polecamy

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Puchar Tymbarku. Dzieci z Mazowsza jadą na PGE Narodowy

Puchar Tymbarku. Dzieci z Mazowsza jadą na PGE Narodowy

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać